• Posted by : Unknown 17 Nisan 2012 Salı

    Son zamanlar da blogger eklentileri ve dersleri yayınlayan siteler oldukça artmışa benziyor. Bu işte çok aşırı profesyonel olan arkadaşlarım da var bu işe yeni başlayan ve öğrenmek için heves eden insanlar da yok değil hani.

    Son zamanlarda yaptığım araştırmalarda göre gördüm ki  bir çok blogger dersi ve eklentisi yayınlayan site diğer sitelerin içeriğini kopyalayarak kendi sitelerinde yayınlıyorlar. Başka sitelerden yararlanmak tabi ki güzel. İnsanlar kendilerini geliştirmek ve yeni şeyler öğrenmek için başka insanların da tecrübelerinden elbette yararlanacaktır. Ama tutup da başkasının emek verip de uğraşıp bulduğu kodu aynen alıp kopyalayıp sitende kendinin gibi göstermek bence diğer insanın emeğine saygı duymamaktır.



    Yeri geldiği zaman bende başka sitelerden faydalanıyorum. Ama bir kodu aldığım zaman elimden geldiğince kaynak belirtiyorum. Kaynak belirtmek çok güzel bence. Yarın bir gün siz de sitenizin içeriğinin aynısını başka bir sitede görürseniz moraliniz oldukça bozulacaktır.

    Kısaca değinmek istediğim nokta eğer bir başka siteden tamamen yararlanıyorsanız kendinizden hiç bir şey katmıyorsanız bir zahmet altına şu siteden alıntıdır yazın biraz emeğe saygı gösterin... Herkese çalışmalarında başarılar. Kolay gelsin...

    Leave a Reply

    Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

  • Copyright © 2013 - Hyperdimension Neptunia

    Blogger Ve Wordpress Tema Arşivi - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan