• Posted by : Unknown 28 Haziran 2012 Perşembe

    Son yıllarda artan blog yazarlığı sayesinde bir çok kişi blog yazmaya ve insanlara çeşitli konular da bilgi vermeye başladılar. Özellikle blog açmayı kolaylaştıran ücretsiz sistemlerinde artmasıyla birlikte, bu konuda adım atanların sayısı da gün geçtikçe artıyor. Peki, bir blog yazmak için hangi konular seçilmelidir?

    Bu konuda bir çok teori var. Eğer gerçekten amacınız insanlara faydalı bir şeyler öğretmek anlatmak ise, sevdiğiniz, uğraş verdiğiniz konularda bir blog açarak işe başlayabilirsiniz. Ama bazı arkadaşlar var; para kazanma şansı daha yüksek olan türde blog yazarak bu işten kolay yoldan para kazanmaya çalışılıyorlar. Bu şekilde para kazanan bir çok arkadaş gördüm. Bu şekilde para kazanılır ama bu kazanma işi uzun dönemde olmaz. Çünkü blog sitenize gelen ziyaretçiler, eğer siteniz de samimiyet,özgünlük ve güven duymaz ise belirli bir süreden sonra sitenize gelmemeye başlayacaktır. Bundan dolayı yapmanız gereken, sevdiğiniz, uğraş verebileceğiniz, araştırmalar yapıp insanlarla paylaşabileceğiniz şekilde bir konu bulup bir blog açmalısınız.

    Bir çok arkadaş, blog açacağım ama ne yazsam diye düşünüyor. Arkadaşlar bu işler ne yazık ki hemen olmuyor. Dediğim gibi ilk olarak sevdiğiniz bir konu bulmanız şart. Daha sonra ise Google'da sizin düşündüğünüz tarzda blog yazarlığı yapan kişilerin bloglarını inceleyerek hatta onlarla iletişime geçerek, gerekli olan ilhamı ve güveni alabilirsiniz. Son olarak şunu da söylemek isterim ki; eğer blogunuza siz gerekli değeri verirseniz, gün gelecek blogunuz da size ona vermiş olduğunuz değerin karşılığını  çok büyük bir şekilde verecektir. Bu cümlemden direk maddiyat aklınıza gelmesin. Bir blog yazarı için yazılmış yazısına gelen bir yorum bile, yazarı çok mutlu edecektir. Umarım faydalı bir yazı olmuştur arkadaşlar. Hepinize çalışmalarınız da kolay gelsin.

    Leave a Reply

    Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

  • Copyright © 2013 - Hyperdimension Neptunia

    Blogger Ve Wordpress Tema Arşivi - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan