• Posted by : Unknown 31 Mart 2014 Pazartesi

    Google da arma yaparken bile sanırım takip edildiğinizin farkınızdasınızdır.Hatta daha da ileriye gideyim gmail de mail yazarken dosyayı ekte gönderdim şeklinde yazdığınızda eğer dosya ekte değilse gmail maili göndermeden sizi ekte bir şey olmadığına dair uyarıyor.

    Yani hiç bir yere kaçamazsanız internete adım attığınızdan itibaren birileri sizi takip ediyor.Hele google hesabınız açıkken video olsun, resim olsun, yazı olsun ne ararsanız google “bunları ileride size lazım olur” diye arka planda saklıyor. Bu yüzden arama geçmişinizin tutulmasını istemiyorsanız google arama geçmişi silme işlemini yapmanız gerekir.

    Google da durum böyleyken facebook farklı mı sanıyorsunuz?Facebook hesabınızda ne aradıysanız maalesef facebook da arama geçmişinizi saklıyor.Ne aradığınız görmek ve facebook geçmişi temizlemek için blogumdaki yazılarımı okuyabilirsiniz.

    Peki internette takip edilmeden gezmek mümkün mü ?

    Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, google ve facebook gibi araçların sizin yaptıklarınızı kaydetme işlemini kontrol edebiliyorsunuz.Bu cepte.Bu yazımda daha da ötesine giderek ardımızda hiç bir iz bırakmadan %100 olarak gizlice nasıl surf edebilirsiniz onu paylaşacağım. DuckDuckGo internette surf yaparken hiç bir şekilde takip edilmemenize imkan veren arama motoru.

    2006 yılında kurulan duckduckgo türkçe arayüze de sahip.İnternette dolaşmaya başlarken bu arama motorunu kullanarak başlarsanız meraklı gözlerin takibinden kurutulmuş olacaksınız.Yukarıdaki arama motoruna alternatif olarak bir de Tor Browser kullanmayı deneyebilirsiniz.

    Bu küçük tarayıcı uygulamasını bilgisayarınıza kurarak gizli surf yapmayı başarabilirsiniz. Elbette sizlerle paylaştığım 2 farklı yöntem dışında farklı servislerde mevcut.Ama özellikle duckduckgo online erişilebilir ve türkçe olması onu diğerlerinden ön plana çıkarıyor.İnternette takip edilmeden gezmek istiyorsanız yukarıdaki servisleri rahatlıkla kullanabilirsiniz.

    Kaynak

    { 1 yorum... read them below or add one }

    1. Internette Takip Edilmeden Gezmek Mümkün Mü? >>>>> Download Now

      >>>>> Download Full

      Internette Takip Edilmeden Gezmek Mümkün Mü? >>>>> Download LINK

      >>>>> Download Now

      Internette Takip Edilmeden Gezmek Mümkün Mü? >>>>> Download Full

      >>>>> Download LINK D4

      YanıtlaSil

  • Copyright © 2013 - Hyperdimension Neptunia

    Blogger Ve Wordpress Tema Arşivi - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan