• Posted by : Unknown 27 Kasım 2011 Pazar

    Öncelikle merhabalar arkadaşlar. Bugün sizlere Hürriyet'in bir servisi olan Bumerang'tan nasıl para kazanılır bundan bahsedeceğim.Bumerang, sitelerin görünürlük ve trafik olarak desteklenmesini sağlayan bir yöntemdir.Ücretsiz olan üyelik işlemlerini tamamladıktan sonra sitenize daha çok trafik çekebilir ve bundan para da kazanabilirsiniz.


    Bumerang üyesi olduktan sonra ise çok çeşitli hizmetlerle karşılaşacaksınız. Bunlara baktığımız zamansa ;
    1)Bumads Teklifleri:Bumads teklifleri ile sponsorlar tarafından gönderilen tanıtım,haber tarzındaki içerikleri blog sahipleri yayınlayarak para kazanabilirler.
    2)Tanıtım:Siz de biliyorsunuz ki sitenizin ziyaretçi çekmesi için tanıtımının yapılması çok önemli bir durumdur. Bumerang sayesinde Hurriyet.com.tr'de sitenizin hiç bir ücret ödemeden tanıtımı yapılır.
    3)Hürlist Şablonları:Siteniz Hürlist'te yayınlanarak arama motorlarında daha üst sıralarda yer almanız sağlanır.

    Peki Bumerang'a hangi siteler katılabilirler;

    1)Bloglar
    2)Kişisel Siteler
    3)Forumlar,bilgi,içerik siteleri
    4)Topluluk siteleri

    Ben size genel olarak bilgileri verdim ayrıntılar için Hürriyet Bumerang.

    Gelelim sizlere aktaracağım bumerang tecrübelerine. Arkadaşlar bumerang sisteminde 3 adet üyelik sistemi var.Bronz,altın ve platin üyelik. Bunlarda en iyisi platin üyelik daha sonra altın ve son olarak ta bronz üyelik geliyor. Sizlerin direk platin üyeliğe geçmeniz için bir kaç önerim olacak.

    1)Sitenizi diğer sitelerden ayıran ve dikkat çekici bir tasarım olarak yayınlatın.
    2)Sitenizi özgün içeriklerle zenginleştirin.
    3)Sitenizi sık sık güncelleyin.

    Eğer siteniz yukarıdaki özelliklere sahipse ve ziyaretçi sayısı da hatırı sayılır bir sayıdaysa siz platin üye olarak yani Yazarkafe yazarı olarak bu sistemden yararlanmaya başlarsınız.Diyelim ki altın üye ya da bronz üye olarak bu sistemden yararlanmaya başladınız.Platin üyeliğe geçmek için yapmanız gereken ise yine sitenize özgün ve kaliteli içerikler girmeye devam etmek.Ayrıca şablonları siteniz de arttırarak ve link paylaşımı yoluyla da Hurriyet.com.tr ve sitelerine daha fazla trafik gönderenler belli bir süreden sonra platin üyeliğe geçeceklerdir.

    Son olarak da üyeliğiniz altın üyelik ve platin üyelikse Bumads teklifleri ile para kazanırsınız.Öncelikle büyük ihtimal 1tl'lik bir teklif gelir. Bu miktarı diğer tekliflerde arttırmak içinse şu yolu deneyebilirsiniz. Yayınlamış olduğunuz Bumads teklifine ,elinizden geldiğince trafik çekmeye çalışın.Linkini sosyal medyada(facebook,twitter) paylaşın.Böylece gelecek olan diğer tekliflerde hatırı sayılı artış meydana gelecektir.



    Leave a Reply

    Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

  • Copyright © 2013 - Hyperdimension Neptunia

    Blogger Ve Wordpress Tema Arşivi - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan