• Posted by : Unknown 12 Ocak 2012 Perşembe


    Bugünkü blogger dersleri ile yine karşınızdayım. Aslında buna ders değil de sizler için hazırlamış olduğum güzel ve faydalı bilgiler desem daha doğru olur.
    İlk yapılması gereken, ne ile ilgili yazı yazmak istiyorsunuz?  Bu çok önemli arkadaşlar. Çünkü sevdiğiniz bir konu olmazsa belirli bir yerden sonra yazı yazmak istemezsiniz. Bu nedenden dolayı ilk önce yapmanız gereken sevdiğiniz bir konu seçmek.
    Benim karşılaştığım çoğu blog yazarı, ilk hedef olarak para kazanmayı seçmiş. Peki, bu ne kadar doğru? Bence hiçbir doğru yanı yok. Çünkü belirli bir süre geçmeden bloğunuzdan ya da sitenizden para kazanmanız mümkün değil. İlk önce para kazanmak fikrini sonraki plana atın. Bence ilk hedefiniz, yazılarınızı olabildiğince çok ziyaretçiye ulaştırabilmek. Daha sonrası kendiliğinden gelecektir.

    Gelelim diğer bir duruma. Sitenize 2 ay sayaç eklemeyin. Çünkü sitenize ziyaretçi gelmezse bu sizi yıldırabilir ve moralinizi bozabilir. Bunun için yapmanız gereken sitenize belirli bir süre( 2 ay olabilir) sayaç eklememek.
    Gelelim en önemli unsurlardan birine. Arkadaşlar yeni bir site iseniz günlük 3 yazı eklemek sizin için hiç de fena olmaz. Ayrıca, siteniz de Seo kullanarak yazılarınızı yazarsanız bu sizin daha kolay yükselmenizi sağlayacaktır. Ayrıca, sitenizin url kısmını yorum yaptığınız sitelerin altına yazın. Bu hem sizin yararınıza olacaktır hem de karşı tarafın yararına olur. Eğer siz yorum yaparak bir bloga ya da siteye destek oluyorsanız mutlaka o da size olacaktır.
    Blog sitenizde kullanacağınız resimler de çok önemli. Eğer rakip olduğunuz sitelerden farklı ve daha kaliteli resimler kullanırsanız rakip sitenin ziyaretçilerinizi kendinize çekebilirsiniz. Farklı resimler kullanmak için yapmanız gereken en güzel şey, aynı özgün yazı yazıyor gibi özgün resimler hazırlamak olacaktır.

    Leave a Reply

    Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

  • Copyright © 2013 - Hyperdimension Neptunia

    Blogger Ve Wordpress Tema Arşivi - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan