• Posted by : Unknown 28 Ocak 2012 Cumartesi

    Arkadaşlar sizlere bugün, blogger eklentileri içerisinde kullanabileceğiniz çok kullanışlı bir eklenti olan kayan bookmarks eklentisi hakkında bilgi vermek istiyorum.

    Bu eklenti ile  blog siteniz hem tasarım olarak güzel görünecek hem de kullanımıyla siteniz de güzel bir ayrıcalık olarak göze çarpacaktır.





    Eklentiyi blogunuza ekledikten sonra, eklenti hemen sitenizin altında beliriyor ve sayfanız ile birlikte hareket ediyor. Şöyle ki sayfanızı aşağıya indirdikçe eklenti aşağıya yukarıya çıkardıkça yukarıya gidiyor.

    Kayan bookmarksı sitenize eklemek ise çok kolay. Yapmanız gereken Gadget Ekle>HTML/Javascript ekliyoruz. Daha sonra aşağıdaki kodları bu gadgete yapıştırıp kaydediyoruz.


    <a href="http://web.informer.com/button/providers/list"><img id="Webinformer_FavoritesButton_Button" src="http://s.web.informer.com/b2.gif" alt="Web Informer Button" style="border: 0" /></a></div><div><script src="http://s.web.informer.com/favorites-button.js?glass" type="text/javascript" charset="UTF-8"></script>

    Leave a Reply

    Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

  • Copyright © 2013 - Hyperdimension Neptunia

    Blogger Ve Wordpress Tema Arşivi - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan