• Posted by : Unknown 1 Mart 2012 Perşembe

    Merhaba arkadaşlar. Sizlerle son zamanlarda Adsense reklamları ile para kazanmak için neler yapılabilir elimden geldiğince paylaşmaya devam ediyorum. Bugün sizlere denediğim ve başarı elde ettiğim bir yöntemden bahsetmek istiyorum.

    Çoğu blog yazarı arkadaşımızın sitesinde mutlaka Adsense reklamları vardır. Peki, bu reklamlar ne kadar optimize edilmiş olarak sitemiz de duruyor?

    Adsense tıklama kazançlarınızı arttırmak için reklamların görünürlüklerini arttırabilirsiniz. Bu şekilde tıklamalarınız artar buna paralel olarak da kazancınız artar. Unutmayın ki buradaki amaç kullanıcıları reklamlara teşvik etmek değil. Reklamların görünürlükleri arttığı için, sitenize gelen ziyaretçi reklamı fark edecek ve okumaya başlayacak. Eğer işine yarar bir bilgi görürse o zaman tıklayacak.

    Daha önceki bir yazımda "Adsense reklamları nasıl kullanılmalı" başlıklı bir yazı yazmıştım. Bu yazımdaki reklam yerleşimlerinden bahsetmiştik. Ama yerleşim kadar reklamların ziyaretçi açısından dikkat çekici olmasının gerektiğini de unutmamak gerekir. Reklamlarınızı daha etkili kullanmak için size 3 öneri;



    1) Reklamlarınızın kenarlık rengini arka plan rengiyle aynı yapın. Bu şekilde reklamlar sitenizin o sayfasıyla kaynaşmış olacaktır.
    2)Bunun tam tersi olarak arka plan renginiz ve kenarlık renklerinizin tam olarak eşleşmeyen reklam stilleri kullanabilirsiniz.
    3)Son olarak da, tamamen arka plan renginizle farklı renkler kullanarak reklamlarınızı daha belirgin hale getirebilirsiniz. Bu tekniği arka plan rengi koyu olan blog siteleri kullanırsa daha iyi sonuçlar verecektir.

    Bugün anlatacaklarım bu kadar arkadaşlar. Düşüncelerinizi ve sorularınızı yorum kısmından bildirebilirsiniz. Hepinize iyi bloglamalar kolay gelsin...

    Leave a Reply

    Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

  • Copyright © 2013 - Hyperdimension Neptunia

    Blogger Ve Wordpress Tema Arşivi - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan