• Posted by : Unknown 4 Mart 2012 Pazar

    Günümüzde çoğu insan internet üzerinden para kazanmaya çalışıyor. Ve internet üzerinden de oldukça iyi para kazanma yöntemleri var. Ben sizlere blog yazarak nasıl para kazanılır ondan bahsetmeye çalışacağım.

    Hızla artan blog yazarlığı ile insanlar para kazanabiliyorlar. Zaten gün geçtikçe de bloglar tüm dünya da olduğu gibi ülkemizde de popülerliğini arttırıyor. Blogların giderek popüler olmasının birçok nedeni var. Bunlardan belki de en önemlisi hiç kod bilgisine sahip olmadan biraz internet kullanma bilgisiyle çok rahatlıkla blog açabilmeniz. Bloglarla insanlar, ilgilendikleri veya sevdikleri konularla ilgili yazılar yazarlar. Eğer bu yazılar da gerçekten yararlı bilgiler veriyorsanız belirli bir süreden sonra bloğunuz oldukça popüler bir blog olarak öne çıkabilir.


    Bir blog açtınız ve belirli bir ziyaretçi sayısına da ulaştınız. Peki, nasıl para kazanacaksınız? İlk olarak akla gelen hemen hemen herkesin bildiği Google Adsense’dir. Sitenize Adsense reklamlarını koyarak para kazanabilirsiniz. Bunun yanı sıra son zamanlar da giderek artış gösteren indirdik.com, hepsiburada.com, gittigidiyor.com gibi alışveriş sitelerinin bannerlarını da sitenize ekleyerek para kazanabilirsiniz. Ayrıca Adklik.com, Adnet.com.tr, Adhood.com gibi sitelere de reklam başvurusu yapıp reklam yayınlama ile para kazanabilirsiniz.
    Blogların ayrıca çok fazla avantajları var. Bence en büyük avantajı ücretsiz olmasıdır. Blogger, Blogcu ve Wordpress gibi ücretsiz blog hizmeti sağlayan birçok site var. Bu sitelerden herhangi birinden blog açtıktan sonra yapmanız gereken tek şey içerik girmek olacaktır. Ayrıca blog siteleri oldukça güncel siteler oldukları için Google botları tarafından çok sevilen sitelerdir. Siz de haftada 3-4 kadar özgün makaleler yazarak belirli bir ziyaretçiye ulaştıktan sonra para kazanmaya başlayabilirsiniz.

    Leave a Reply

    Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

  • Copyright © 2013 - Hyperdimension Neptunia

    Blogger Ve Wordpress Tema Arşivi - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan