• Posted by : Unknown 7 Mart 2012 Çarşamba

    Yeni bir blogger dersi ile hepinize merhabalar. Hemen hemen her blog yazarı yazmış olduğu yazısına belirli etiketler ekliyorlar. Kimisi bu etiketlerle kategoriler yapıyor, kimisi de bu etiketleri yazmış olduğu yazı ile ilgili anahtar kelimeleri doldurarak kullanıyor. Daha önceki "Blogger'a Etiket Eklemek" başlıklı bir yazımda etiketleri nasıl kullanacağınız dan bahsetmiştim. Eğer benim arşiv sayfam gibi  bir arşiv yapmak istiyorsanız etiketleri çok fazla kullanmamanız gerekiyor. Kısaca etiketleri kategori olarak kullanmak daha mantıklı geliyor.


    Peki, bu etiketlerin sınırı ne kadar?  Daha önce bir blog en fazla 2000 etiket e, bir yazı ise en fazla 10 etikete sahip oluyordu. Yani bir yazınıza ondan fazla etiket girince hata uyarısı alıyordunuz.  Daha sonra Google’ın yapmış olduğu güncelleme ile bir blogda ki etiket sayısı 5000’e bir yazıda ki etiket sayısı da 20’ye çıkarıldı.
    Bu şekilde Blogger kullanıcıları oldukça rahatladılar. Ama günün birinde bu etiket sayısı da yetmeyecektir diye düşünüyorum.

    Leave a Reply

    Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

  • Copyright © 2013 - Hyperdimension Neptunia

    Blogger Ve Wordpress Tema Arşivi - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan