• Posted by : Unknown 10 Mart 2013 Pazar

    Büyük umutlar içerisinde insanlar belirli bir bölüme gidiyorlar. Okuyup rahat olmasada belirli bir standart ile yaşamlarını sürdürmenin peşindeler. Oran ne kadardır bilmem ama ülkemizde üniversitede okuyan hayli gencimiz olduğu kesin. Bunların kimisi üniversiteden çıkar çıkmaz iş bulurken kimisi de yıllar sonra iş buluyor. Ben sizlere bu yazımda böte bölümünden bahsedeceğim.

    böte ne olacak

    Efsane bölüm Böte !!! Neden mi efsane? Kime sorarsanız sorun böte okuyan biri için işsizlik diye birşey yoktur. Mükemmel bir bölümdür. Yıllar önce bu bölüme girerken açıkça söylemek gerekirse neredeyse ÖSS'de full yapıp girdim. Böte puanını bilen bilir. Ama şu günlerde ise efsane ! bölümün öğretmen olarak ataması yok denecek kadar az. Çok iyi bilirsiniz ki Fatih Projesi kapsamında okullara tablet bilgisayarlar dağıtıyorlar. Ama maalesef böte bölümü mezunları yeteri kadar atanmıyorlar. Kısaca Fatih Projesi'nin Fatihleri dışarıda kalıyor. İlerleyen yıllarda ne olur bilmem ama okullara bu kadar bilgisayar dağıtılırken her okula da mutlaka bir böte mezununun atanması gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta böte mezunları bilgisayar işlerinden anlarlar ve en önemlisi eğitimci insanlardır, öğretmenlerdir.

    Bakalım ilerleyen günler böte için ne olacak. Atama puanları düşecek mi yoksa daha mı yükselecek. Siz de yorum formundan değerli görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.  

    Leave a Reply

    Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

  • Copyright © 2013 - Hyperdimension Neptunia

    Blogger Ve Wordpress Tema Arşivi - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan