• Posted by : Unknown 14 Ekim 2013 Pazartesi

    AusLogics BoostSpeed
    Bilgisayar yavaşlaması, Proğramların eskisi kadar hızlı açılmama ve İnternet hızınız eskisi kadar iyi değil mi? Cevabınız evet ise okumaya devam edin..
    Bilgisayar açılış hızını arttırabilir, internet bağlantınızı optimize edebilir, programlarınızın daha çabuk açılmasını sağlayabilirsiniz.
    Proğram içinde mevcut olan, disk ve registy (kayıt defteri) temizliği yaparak bilgisayarınızın performansını arttırmak üzere hazırlanmış profesyonel bir Windows araç paketi. Auslogics BoostSpeed Ödül almış bu program olup, sistem yavaşlama sorunlarınızı düzeltebilir.
    Bilgisayarınızın ilk kurulumundaki hız ve yüksek performansını yeniden elde edebilirsiniz.
    Windows işletim sistemindeki, başlangıc ve program çalıştırılması konusunda bilgisayar kullanıcılarının en çok dert ettikleri sistemin yavaşlaması konusunu,  BoostSpeed proğram içindeki Windows optimizasyon araçları ile çözüm buluyor.
    NOT: Bu yazı AusLogics BoostSpeed Proğramını kullanan ve bilen biri olarak, proğramın nasıl çalıştığı hakkında bilgi vermek amacı ile yazılmıştır.
    Web siteleri ile alakası olmayan bir konu olarak düşünülebilirsiniz. Ancak Web siteleri interneti kullanır ve hızlı olmak zorundadır. Bilgisayar kapasitesi düşük olanlara özellikle önereceğim bir araçtır. Tabiy ki hızlı Pc kullananlar için de bu önerim geçerlidir. 4 Gb ram, İ5 işlemci, 650 GB HDD kulanıyorum.
    Bu proğramı kullandığım zaman ki PC rahatlamasını ben hissediyorsam sizde hissedeceksiniz demektir. AusLogics BoostSpeed indireceğiniz 5.4 sürümü deneme sürümüdür ve süresi 15 gündür. Daha yeni deneme sürümlerini yapımcının BoostSpeed sitesinden indirebilirsiniz. Yeni sürümler İngilizcedir size anlatacağım proğramın kullanım mantığını anladığınızda üst sürümleri
    AusLogics BoostSpeed kullanımı
    (6 VS)’unu indirip deneyebilirsiniz. Proğramın kullanımı için yapmanız gereken işlemleri videoda göstereceğim. Kısaca videoda yapılan işlemleri uygulamanız, bilgisayarınızdaki atık proğramların silinerek hızlanması ve internet’inizin optimize edilmesine yeterki olacaktır. İşlem sonuçları; PC hızı, Maus dolanım yumuşaklığı, Modem iletişim lambasındaki yeşil, beyaz renk göstergelerine baktığınızda, renklerin dolgunluğundan konunun önemini zaten anlayacaksınız. Lütfen aşağıda yazılan başlıkları iyice okuyarak video’u izleyin.
    Ayrıca ; Bilgisayarınızda bakım proğramı  CCleaner 4.06.4324 temizlik sürümünü indirerek bakım hizmetlerinize bir yenisinide ekleyebilirsiniz.

    Ücretsiz CCleaner Yeni Sürümü kendi sitesinden

    AusLogics BoostSpeed Deneme Proğramı İNDİRME linki.

    AusLogics BoostSpeed kullanımı için video da anlatılacak konu başlıkları :

    1. Sistem taraması tıklayın ve şimdi tara ok genişletin tara ve onar seçin
    2. Gelişmiş araçlar sekmesine tıklayın.
    Kayıt defteri bakımı : Onar ve birleştir sekmelerinin kullanımı
    3. Sistem Durumu → Sistem bilgisi : Bilgisayar donanımlarınızın ne olduğunu öğrenmenize yarar. Birçok kişi sistemini bilmez.Bu kısımdan bilgisayarınızın bilgisini öğrenebilirsiniz.
    4. Disk bakımı : Temizle sekmesine tıklayarak atıkların tekrar temizlenmesini sağlamaya yarar.
    5. Yazılım kontrolü : Bilgisayarınızda şu anda çalışan tüm proğramları gösterdiği gibi arka planda çalışan proğram sayısını da öğrenebilirsiniz. Bu alanı kullanmasını biliyorsanız hiçbir proğramı kaldırmadan kutu içindeki tiki kaldırarak proğramı durdurabilirsiniz. İşimize yaramayan proğramları bu şekilde de durdurabiliriz. Not: Ne yapılacağını bilmiyorsanız bu alanı kullanmayın.
    5. İnterneti hızlandırma : Otomatik sekmesine tıklayın. Bant genişlikleri değişkendir. Hızlı 5 ve ortalama 1 seçeneklerinden birini kullanabilirsiniz.
    Yan tarafdaki kutuyu seçin incele tıklayın. İnceleme başlayacak ve sonuçlarda bozuk bir kısım çıkarsa iyileştir seçeneğini göreceksiniz. İyileştir tıklayın işlem bitince PC yeniden başlatmanız istenebilir. PC tekrar başlatın. İnternet hızınızdaki değişimleri, (sayfa hızı) farkedeceksiniz.
    6. Olağan üstü durum kurtarma : yanlışlıkla sildiğiniz bir uygulamanızı geri almak içindir. Bu uygulmaya bakmayacağız sadece bilginiz olsun yeterli.
    Şimdi video’umuzu inceleyerek, anlatılanları uygulamaya çalışın. Umarım faydalı olur. 

    Sorularınızı yorumlarda belirtin. Sorunlar için lütfen iletişim sayfası veya Hangout kullanmayın. 
    Şimdiden kolay gelsin diyor, sağlıklı hızlı PC ve İnternet dileklerimi sunuyor hayırlı bayramlar diliyorum.
    AusLogics BoostSpeed - Deneme Program Anlatım Videosu


    Leave a Reply

    Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

  • Copyright © 2013 - Hyperdimension Neptunia

    Blogger Ve Wordpress Tema Arşivi - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan