• Posted by : Unknown 12 Ekim 2013 Cumartesi

    Google Sites AdSense Reklamı
    Google Adsense, 10 Ekim 213 tarihi itibari ile Google Sites site sayfalarında Adsense reklam ekleme uygulamasının yapılamayacağını duyurdu. Bu tarihten sonra Adsense reklam kodunda değişiklik yapmak mümkün olmayacak.
    Google Sites site sayfalarında daha önce uygulanmakta olan Adsense reklamları olduğu gibi kalacak gösterilmeye devam edecek. Daha önceden yayınlara eklenen reklamlar üzerinde herhangi bir değişiklik olacak reklamlar devam edecek.

    Google Sites sayfalarınızdaki reklam alacaklarınız hesabınıza aktarılacak. İstediğiniz zaman reklamları silebilirsiniz.Ancak yeniden kuramayacağınızı hatırlatmak isterim.
    Google Sites sitesinde yapılan bu değişiklik, sahibi oldumuz web sitelerindeki reklamları etkilemeyecek. Diğer Web sitelerinize ekleyeceğiniz yeni reklam

    kodu oluşturmak üzere www.google.com/adsense adresinden AdSense hesabınıza giriş yaparak reklam oluşturmaya devam edebilirsiniz.

    Google Sites Sitelerde alınan bu karara ticari gözle bakıldığında, alınan karar uygulamasını haklı olarak görmek gerekiyor. Ancak bu uygulama beraberinde büyük bir eksikliğide getirmekte. Reklamlar bir sitenin süsü gibidir. Şahsen ben reklamlardan kazançdan fazla görsel güzelliğine bakıyorum.
    Neden derseniz? Adsense reklamlarından  zaten büyük kazançlar sağlayamıyorsunuz.
    Ancak web sitelerinde büyük bir eksikliği tamamlayan bir görsele sahip. Google Sites kullanan biri olarak şahsen benim bu web sitesindeki uygulamadan dolayı, siteyi kullanım zevkim yok oldu. birçok kullnıcının da ilgi duymayacağına eminim. Bu düşünce çerçevesinde ürüne olan ilginin ve kullanım oranında azlacağı düşüncesindeyim. Umarım bu uygulama yerini farklı bir servise bırakır.

    Google Sites ile yapılmış sitemden bir görüntü.

    Google Sites

    Leave a Reply

    Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

  • Copyright © 2013 - Hyperdimension Neptunia

    Blogger Ve Wordpress Tema Arşivi - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan