• Posted by : Unknown 8 Mayıs 2011 Pazar

    Blogunuza ziyaretçi kazanmanın en basit yollarından biri blog yazılarınızın sosyal paylaşım sitelerinde dolaşmasıdır.

    Olayın işleyişi şöyledir…

    Blogunuzdaki bir yazıyı okuyan okurunuz yazınızı beğenir vbe sosyal paylaşım sitelerinde paylaşır.Böylece yazınız bir okuyucunuz aracılığıyla o okurun tüm arkadaşlarına ulaşır ve blogunuzun ziyaretçi sayısı artar.

    Okurlarınızın yazılarınızı sosyal paylaşım sitelerinde paylaşmalarını kolaylaştırmak için blogunuza sosyal paylaşım butonları ekleyebilirsiniz.Bu butonları eklemek için ise aşağıda anlattığım iki site size yardımcı olacaktır.

     

    Add This

    AddThis sosyal paylaşım butonları
    AddThis butonlarını blogunuza eklemek için bu sayfaya gidin ve blog platformunuzu seçin.Ben Blogger için nasıl yapıldığını anlatacağım.Blog platformu olaran Blogger’ı seçtikten sonra hemen altında buton stilinizi seçin ve yan taraftaki Install Blogger Widget butonuna basın.

     

    Share This

    ShareThis sosyal paylaşım butonları

    ShareThis sitesi de yukarıdaki siteyle aynı mantıkta çalışan bir sitedir.ShareThis sosyal paylaşım butonlarını Blogger’a eklemek için bu sayfaya gidin.İlk olarak blog platformları arasından Blogger’ı seçin.Daha sonra buton stilini seçin ve alt taraftali Get the Button butonuna basın.

    Her iki sitede üyelik seçeneği var ancak butonları kullanmak için üye olma zorunluluğu yok.Üye olmanın avantajı istatistik bilgilerini görebilmektir.

    Leave a Reply

    Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

  • Copyright © 2013 - Hyperdimension Neptunia

    Blogger Ve Wordpress Tema Arşivi - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan