• Posted by : Unknown 21 Ağustos 2012 Salı

    Bir Galatasaray taraftarı olarak bugün Fenerbahçe'nin S.Moskova deplasmanından iyi bir sonuçla dönmesini temenni ederek bu yazıma başlamak istiyorum.

    Bir futbol sever olarak Fenerbahçe'yi analiz etmek istiyorum. Fenerbahçe özellikle Miloš Krasić ve Dirk Kuyt transferleri ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Kuyt takıma uyum sağlamış bir şekilde bir görüntü oluştursa da Moskova karşısında neler yapacağını merakla bekliyorum. Ayrıca sol açıkta Stoch mu yoksa Caner mi oynayacak bu da merka ettiğim diğer bir konu.

    spor fenerbahce
    Kuşkusuz S.Moskova takımında en önemli ve en tehlikeli futbolcu şu an için Emmanuel Emenike görünüyor. Fenerbahçe, savunma hattında görev yapacak olan Bekir, Egemen ikilisi Emmanuel Emenike'yi oldukça sağlam bir şekilde tutmalı. Hani derler ya adım attırmamalı aynen o şekilde. Gerekirse biraz sertliği arttırıp Emenike'yi oyundan soğutup bu şekilde bile etkisiz hale getirilmeli :)Ayrıca bu karşılaşmada Joseph Yobo eğer hazırsa mutlaka Aykut Kocaman tarafından da sahaya sürülecektir. Joseph Yobo stoper mevkiinde bir çok stoperden daha hızlı ve geriden oyun kurmasıyla da Fenerbahçe'ye mutlaka büyük bir fayda sağlayacaktır. Özellikle S.Moskova'nın ileri ucunda çok hızlı ve güçlü bir oyuncu olan Emmanuel Emenike varken. Diğer merak ettiğim bir konu ise Hasan Ali'nin sol bekte nasıl bir performans sergileyeceği. H.Ali'yi takip ettiğim kadarı ile defans yönü, hücum yönünden daha yüksek bir oyuncu. Bu karşılaşmada umarım hücum gücünü daha fazla kullanır ve ileri uçta görev yapacak olan takım arkadaşlarına gerekli desteği sağlayabilir.

    Orta sahada yüksek ihtimal görev yapacak olan iki oyuncu olan Mehmet Topal ve Cristian Baroni'nin hücuma çıkarken daha fazla sorumluluk alması şart. Emre'nin yokluğunda Cristian Baroni daha fazla sorumluluk alırsa bence Emre'nin yerini doldurabilir diye düşünüyorum. Top tekniği çok yüksek olmasa da yapacağı ara paslar ve sürpriz şutlar ile takımına büyük fayda sağlayabilir.

    Şampiyonlar Ligi'nde sizinde bildiğiniz gibi uzun zamandan beri çift takımla yer alamıyoruz. Umarım Fenerbahçe S.Moskova engelini aşıp Galatasaray ile birlikte Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil eder ve ülke puanımızı arttırır.

    Fenerbahçe bugün deplasmanda Moskova'da bulunan Luzhnıkı Stadyumu'nda Spartak Moskova'ya saat 19:00'da konuk olacak.  Luzhniki Stadı'nda TSİ 19.00'da başlayacak maçı Martin Atkinson (İngiltere) yönetecek. Ayrıca karşılaşma Star Tv'den canlı olarak yayınlanacak.

    SPARTAK MOSKOVA - FENERBAHÇE
    Statyum: Luzhniki
    Karşılaşma Hakemi: Martin Atkinson (İngiltere)
    Saat: 19:00
    Yayın: Star TV

    Bir kez daha Fenerbahçe'ye başarılar dileyerek bu yazımı sonlandırmak istiyorum. Siz de bu konu hakkında değerli yorumlarınızı yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

    Leave a Reply

    Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

  • Copyright © 2013 - Hyperdimension Neptunia

    Blogger Ve Wordpress Tema Arşivi - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan