• Posted by : Unknown 27 Şubat 2014 Perşembe

    26 Şubat 2014 tarih sabah 05,30 sularında Blogger Sayfalar sekmesi değiştirildi.
    27 Şubat 2014 tarihinde Blogger Buzz’un resmi sitesinde sayfaları kullanmak daha kolay başlığı ile açıklama yaptı. Ancak konunun özünü incelediğimizde blogger da çalışma yapılırken xx şeklindeki kod hatalarının tarayıcı ile uyumsuzluğunun giderilmesi ile ilgiliydi. Yeni sayfalar sekmesine baktığınızda artık göster, gizle, web bağlantısı gibi uygulamaları göremeyeceksiniz. Blog editöründe içeriklerinizi yazar gibi sayfa oluşturacak ve yayınlayacaksınız. Sayfa görünüm sayıları, yorumlar, tarih ve yazar bilgileri gibi sayfa içeriklerinizide artık görebilme özelliği getirildi.
    Bir sayfa oluşturmak istediğiniz, içerik yayını oluşturur gibi yeni yayın sekmesine tıklayarak yazı editöründe hazırlayacak, yayınlama ve silme şeklinde kullanacaksınız.
    Sonuç olarak biri sayfa yazınızı Google+ ile gönderebilecek, yorum yazabilecek, sayfalarınızı taslak konumuna alabilecek ve sayfalar hakkında sağ tarafdan istatistik bilgilerinizi görebileceksiniz.
    Web linklerini nasıl ekleyeceksiniz ?
    1. Yerleşim → Sayfalar gadgetinizi açın
    2. Alt kısıma yeni eklenen “Bağlantı sayfa ekle” tıklayın. Üst kısma isim, alt kısma linkinizi yapıştırın kaydedin. Sayfalar ve bağlantı linkleriniz çıkacaktır.
    Blogger sayfalar web linki nasıl eklenir ?
    Bu çalışmanın blogger yazarları için ne kadar faydalı olduğunu ilerleyen zaman içinde alınan verilerde görebileceğiz. Konu hakkında sizde düşüncelerinizi yazın.

    Leave a Reply

    Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

  • Copyright © 2013 - Hyperdimension Neptunia

    Blogger Ve Wordpress Tema Arşivi - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan