• Posted by : Unknown 3 Şubat 2014 Pazartesi

    Huawei Ascend G610 İnceleme

    Bugün sizlerle Huawei Ascend G610 Özellikleri ve Huawei Ascend G610 İnceleme'sini paylaşacağım. Dünya devi firmalar arasında bulunan ve çıkardığı ürünler ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Huawei firması, yakın bir süre önce de Ascend G610 modelini piyasaya çıkardı. Telefonda Android Jelly Bean 4.2 işletim sistemi bulunuyor. Teknoloji severlerin genel olarak tercih ettikleri 5’’ ekran büyüklüğü bulunmaktadır. Uzmanlar tarafından yapılan testlerde pil ömrünün uzunluğu dikkatlerden kaçmamaktadır.

    Huawei Ascend G610 Özellikleri

    Performans açısından incelendiğinde ise 1.2 Ghz hızında işlemci kullanıldığı görülüyor. Son derece hızlı olan bu telefon sayesinde tüm oyunlar ve uygulamalar sorunsuz bir şekilde kullanılmaktadır. Ayrıca telefonda her hangi bir sebepten dolayı takılmalar ve donmalar yaşanmamaktadır. Huawei Ascend G610 özellikleri bakımından teknoloji severlerin beklentileri tam olarak karşılamaktadır.

    Huawei Ascend G610 inceleme videolarında da görüldüğü üzere telefonun son derece şık bir tasarımı bulunmaktadır. Ayrıca piyasadaki diğer telefon modellerine göre oldukça ekonomik fiyatlarla satışa sunulması dikkatlerden kaçmamaktadır. Lafı fazla uzatmadan sizleri inceleme videosuyla baş başa bırakıyorum :)

    Huawei Ascend G610 Özellikleri İnceleme Videosu:

    Leave a Reply

    Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

  • Copyright © 2013 - Hyperdimension Neptunia

    Blogger Ve Wordpress Tema Arşivi - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan