• Posted by : Unknown 20 Şubat 2014 Perşembe

    Yeni İnternet Kanunu duyuruları
    Cumhurbaşkanlığı tarafından onanan ve Yeni İnternet Yasası olarak bilinen 5651 numaralı kanundaki değişiklik hakkında bilgilendirme. 5651 numaralı kanundaki değişiklik uyarınca yer sağlayıcı sıfatı ile hizmet veren Hybrid Cloud Hosting ve Sunucu müşterilerini bilgilendirilme amacıyla bir açıklama yapan isimtescil.net’in müşterilerini bilgilendirici yazısını sizlere aşağıda veriyorum. Şahsımında İsimtescil sağlayıcı firmasında domain bilgileri olduğundan (www.adnanguney.com) konunun önemine müteakip sizlerinde bilgisi olması amacı ile tarafıma gönderilen bilgileri olduğu gibi aktarıyorum.

    5651'deki düzenleme uyarınca;
    • Daha önce 6 ay olan yer sağlayıcı tarafındaki trafik bilgilerinin saklanması 2 yıla kadar uzatılmıştır.
    • Daha önce domain bazlı uygulanan erişim engelleme işlemleri URL (sayfa) bazlı düzleme getirilmiş ve gerekmeyen durumlarda tüm yayının engellenmesi durumu ortadan kalkmıştır.
    • Özel Hayatın gizliliğini ihlal dışında mahkeme kararı olmaksızın Trafik bilgilerinin paylaşılması söz konusu olmayacaktır.
    Yukarıda belirtilen düzenlemeler ışığında;
    Kişisel Bilgilerinizi PAYLAŞMAYACAĞIZ isimtescil.net olarak, bizden yer sağlayıcı hizmeti alan hiç bir müşterimizin, ilgili ve yetkili makamca yasal tebliğ yapılmadan IP ve benzeri trafik bilgisini PAYLAŞMAYACAĞIMIZI ve 5651 ile çizilen çerçeve ve yetkilendirme dışında hiç bir kurum veya kişinin web içeriği yayın engelleme kararı ALAMAYACAĞINI açıkça hatırlatmak ve gizliliğinizin teminatımız altında olduğunu belirtmek isteriz. Daha özgür ve güvenli bir internet için el ele..
    Guney59 Paylaşım Blog yazarı ve Admin Adnan Güney tarafından tüm internet kullanıcılarına bilgi amacı ile yazılmıştır.

    Leave a Reply

    Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

  • Copyright © 2013 - Hyperdimension Neptunia

    Blogger Ve Wordpress Tema Arşivi - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan