• Posted by : Unknown 29 Nisan 2011 Cuma

    Twitter, günümüzde çok önemli bir sosyal medya ve pazarlama aracına dönüştü.Bu sebepten olsa gerek Google ve Bing arama sonuçlarında Twitter’a da yer vermeye başladılar. Şimdi size blogunuza yazdığınız yazıları otomatik olarak Feedburner aracılığıyla Google URL kısaltma servisini kullanarak Twitter’da nasıl paylaşacağınızı anlatacağım.

     

    Benim gibi blogunuzda Twitter ile takip et butonu koyduysanız her blog yazınızı Twitter hesabınızda paylaşmak bir süre sonra zor gelebiliyor. Özellikle çok sık blog yazıları yazıyorsanız….

     

    Feedburner’ın Socialize özelliği sayesinde siz yazınızı blogunuzda yayınladıktan bir kaç dakika sonra o yazınız Twitter hesabınızda otomatikman paylaşılacak.


     

    Blog Yazılarınızı Twitter’da Otomatik Olarak Paylaşmak

     

    İlk olarak Feedburner ana sayfasına gidin ve Google hesabınızla giriş yapın.Publicize sekmesinden Socialize bölümüne girdiğinizde aşağıdaki gibi sayfayla karşılaşacaksınız. Burada Twitter hesabınızı ekleyip twitlerinizin nasıl görüneceğine sayfanın alt tarafındaki Sample Item Preview kısmından bakabilirsiniz.En altta ki Activate butonuna bastıktan sonra bu özelliği kullanmaya başlayacaksınız.

     feedburner socialize ayarı

     

    Ben de blog yazılarımı bu özellik ile Twitter hesabımda otomatik olarak paylaşıyorum.Blog Hocam’da ki yeni yazılardan haberdar olmanın bir yolu da Blog Hocam’ı Twitter’da takip etmektir.

    Leave a Reply

    Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

  • Copyright © 2013 - Hyperdimension Neptunia

    Blogger Ve Wordpress Tema Arşivi - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan