• Posted by : Unknown 23 Nisan 2011 Cumartesi

    Blogunuza yeni bir yazı yazdığınızda arama motorları tarafından farkedilip indexlenmesini mi istiyorsunuz? O halde Ping terimi ile tanışmalısınız.

    Ping Nedir

    Ping Nedir?

     

    İnternet sayfalarını depolayan bazı dizin servisleri vardır.Arama motorları bu servisleri tarayarak yeni sayfaları indexlerler.Blogunuza yeni yazdığınız bir yazıdan bu servisleri haberdar etmek için yapılan uyarı gönderme işlemine ping denir.

     

    Google’a direk ping göndetrmek için http://blogsearch.google.com/ping adresini kullanabilirsiniz.Blogunuzun en hızlışekilde indexlenmesi için sayfadaki kutucuğa blogunuzun adresini yazın ve ping gönderin.

     

    Bloglar sık güncellenen web siteleri oldukları için ping kullanımı biz blog yazarları için büyük önem arz etmektedir.Blogunuza yeni bir yazı yazdığınızda mutlaka ping servislerini kullanın ve yeni yazınızın en hızlı şekilde indexlenmesini sağlayın.


    Yeni Yazıyı Google’a Hızlı Bir Şekilde Indexletmek


    Blogunuza yeni bir yazı yazdıktan sonra, o yazının hızlı bir şekilde Google aramalarında gözükmeye başlaması için ping servislerinden faydalanabilirsiniz.Örneğin yazınızı yayınladıktan sonra http://pingomatic.com/ isimli siteye giderek ping gönderebilirsiniz.

    Leave a Reply

    Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

  • Copyright © 2013 - Hyperdimension Neptunia

    Blogger Ve Wordpress Tema Arşivi - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan