• Posted by : Unknown 14 Şubat 2012 Salı

    Merhaba arkadaşlar. Google’ın yapmış olduğu yeni güncellemeyle siteniz de fazla reklamları kaldırmanız gerekebilecek. Peki, eldeki kalanlarla en iyi nasıl performans sağlarız? Bugün sizlere adsense reklamlarını web/blog sitemize en iyi şekilde nasıl yerleştirebiliriz ondan bahsetmek istiyorum.

    -İlk olarak uzak durmamız gereken şey kullanıcıyı aldatmaya yönelik reklam uygulamalarından uzak durmakla başlamalıyız. Yani kullanıcı, reklamlara kafası karıştığı için gerçekten dikkatini çektiği için tıklamalıdır.

    -Reklamlarınızın üzerine etiket olarak “Sponsorlu Bağlantılar” ya da “Reklamlar” yazabilirsiniz ama “Günün Siteleri” ya da “Bu Siteleri de Ziyaret Et” tarzında etiketler koymayın. Çünkü bu da hesabınızın kapanmasına yol açabilir.

    -Reklamların üzerine herhangi bir kapat işareti konulmamalı, çünkü ziyaretçi bu reklamı kapatmak isterken reklamlara da tıklayabiliyor.

    -Reklamlarınızı içerikle aynı gibi göstermekten kaçının. Çünkü bu da kullanıcıyı aldatmaya yönelik bir kullanım.

    -Ayrıca reklamların yanını resimler ekleyerek kullanıcının kafasını karıştırmayınız.

    -Reklamlarınızı sayfanın üst kısmına ekleyebilirsiniz. Ama şunu sakın yapmayın. İçeriğin tamamını kapatacak şekilde reklamları sayfanın üstüne yerleştirmeyin.

    -Gezinme yerlerine yakın reklam yerleşimlerinden kaçını çünkü kullanıcı sayfayı aşağı yukarı çekeyim derken reklamlara tıklayabilir.

    -Son olarak Google reklamlarını tıklamaya teşvik edecek hareketlerden kaçının.

    Şimdide sizler ile iki tane fotoğraf paylaşıyorum. Adsense reklamlarınızı bu şekilde ya da bu şekile benzer sitenize yerleştirebilirsiniz.








    Leave a Reply

    Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

  • Copyright © 2013 - Hyperdimension Neptunia

    Blogger Ve Wordpress Tema Arşivi - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan