• Posted by : Unknown 10 Şubat 2012 Cuma

    Yeni bir yazıyla hepinize merhabalar.  Bugün sizlere backlink alırken nelere dikkat etmeliyiz bunlardan bahsetmeye çalışacağım.

    Çoğu web master para ile backlink almayı tercih ederken çoğu da kendi backlinkini kendi yaratır. Gelelim nelere dikkat etmeliyiz?



    -Backlink alırken gidip önümüze gelen her siteden link almayın. Biraz mantıklı düşünün. Kalıcı olacak link almak için uğraşın.

    -Sitenizle ilgili aynı konularda olan sitelerden link almaya çalışın. Ayrıca link alacağınız sitenin pagarenki de yüksek sitelerden olursa sizin için daha iyi olacaktır.(Pagerank ile ilgili bu yazımdan bilgi alabilirsiniz. Tıklayınız!)

    -Link alacağınız siteyle sizin sitenizin dilinin aynı olmasına dikkat edin.

    -Forumlarda(tabi ki internet ortamındaki her forumda değil) yorum yaptığınız zaman imza olarak sitenizin ismini kullanmaya özen gösterin.

    -Sitenizi DMOZ’a ekleyin. Çöp sitelerden link almayın.

    -1000 tane backlinki bir anda almayın. Örnek olarak 10 tanesini 1.gün, 20 tanesini 2.gün, 15 tanesini 4.gün gibi günlere bölerek yapın.

    -Diğer bir dikkat etmeniz gereken ise sitenizden çok fazla link çıkışı yapmayın.

    -Diyelim ki kendi backlinkinizi kendiniz yaratmanız için bir blog açtınız. Gidipe bu blog sitenize var olan diğer 4-5 adet sitelerinizin linklerini vermeyin. Linkleri çaprazlayarak vermeye çalışın. Unutmayın aldığınız linkler kadar, sitenizden çıkan linklerde çok önemli.

    Leave a Reply

    Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

  • Copyright © 2013 - Hyperdimension Neptunia

    Blogger Ve Wordpress Tema Arşivi - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan