• Posted by : Unknown 22 Aralık 2012 Cumartesi

    AddThis Share

    AddThis Sosyal imleme butonunu Gadged olarak bloguma nasıl eklerim 

    AddThis Sosyal paylaşım butonunu gadged olarak Blogger blogunuza nasıl eklemeniz gerektiğini daha önceki yazımızda anlatmıştım.
    Site, forum, blog  sahipleri, kurmuş oldukları sitelerine yazdıkları içeriklerlerden dolayı sadece (Seo)  arama motorlarından ziyaretçi almıyorlar.
    Sosyal çevrelerin genişlemesi  teknolojinin hızla büyümesi nedeni ile güncel  hale gelen  sosyal imleme servisleri sayesin de bloglarına, sitelerine,  daha çok ziyaretçi çekebiliyorlar.


    İşte bu noktadan sonra Blogunuza eklediğiniz yazıların içeriklerin  bu yazılarınızı okuyan kullanıcılar  tarafından  sosyal imleme sitelerine paylaşımda bulunmak yazı içeriklerini duyurabilmek için kullanabilecekleri  eklentiler ön plana çıkıyor.

    Bu imleme servislerinden  Add This’de  en iyilerinden birisi olarak yerini alıyor.Bu imleme servisleri gibi birçok servislerde mevcut.Teknoloji geliştikçe bu servislere paralel olarak imleme servisleride çoğalıyor.

    Bu imleme servislerinde üyelik kayıtları yaptıktan sonra blogunuza gadget olarak hemen yükleyebiliyorsunuz.Gadgetin nasıl yüklenmesi gerektiği konusunu günümüz şartlarına uygun olarak bir video yaptım ve size sunuyorum.Gadget kurulumunda sizlere faydalı olmasını dilerim.
    Bir sorun yaşarsanız lütfen yorum kısmını kullanınız.Yazılanlardan haberdar olmak için email ile bilgilendir kısmını işaretlemeyi unutmayın.

    Uygulamayı başlatmak için AddThis sitesine giriş yapıyoruz.

    AddThis Sosyal paylaşım Gadget'ini blogunuza nasıl ekleyeceğinizi videomuzda inceleyelim.



    Leave a Reply

    Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

  • Copyright © 2013 - Hyperdimension Neptunia

    Blogger Ve Wordpress Tema Arşivi - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan