• Posted by : Unknown 3 Aralık 2012 Pazartesi

    Facebook hesabınızı tamamen kapatmak çok kolay. Özellikle facebook'ta çok zaman geçirmek isteyenler belirli bir süre için hesaplarını dondursalar bile belirli bir süreden sonra hesaplarını tekrar aktif ediyorlar. Eğer facebook hesabınızı kolaylıkla kapatmak istiyorsanız aşağıda yer alan yazıda anlanları yapabilirsiniz.
     
    "Facebook hesabınıza bir daha asla giriş yapmak istemiyorsanız ve artık Facebook sosyal ağından, uygulamalarından fake (feyk) kullanıcılarından sıkıldıysanız eğer, Facebook Hesabınızı Dondurmak yerine Facebook Hesabınızı Tamamen Silebilirsiniz. Facebook Hesabını Dondurmak, Facebook'ta geçici bir süre işlem yapamama yani Facebook'a biraz soyut kalma diyebiliriz. 
    Facebook Hesabınızı Tamamen Silmeden önce ufak birkaç not hatırlatayım,


    *Hesabınızı sildikten sonra asla geri açamıyorsunuz, kullanmış olduğunuz uygulamaları ve diğer eklentileri de beraberinde silmiş oluyorsunuz.


    *Hesabınıza ait Facebook sayfaları var ise onların silinmemesini istiyorsanız, bir başka profile devredebilirsiniz. Unutmayın sildiğiniz hesap sadece profilinizi değil facebookta açmış olduğunuz tüm sayfaları, grupları ve uygulamaları da silecektir.


    Şimdi Facebook hesabını tamamen silme'den önce yapmanız gereken ilk iş hesabınızdaki tüm uygulamaları silmeniz gerekecek. Facebook silme işlemini talebinden sonra hesabınıza iki hafta giriş yapmamalısınız. Eğer "rahat durmayıp tekrar giriş yaparsanız" ya da "silmekten vazgeçtim ben" diyecek olursanız silme işlemi iptal edilecektir.


    Eğer kararlıysanız Facebook Hesabınızı Tamamen Silmekte adım adım takip edin. İlk olarak hesabınızdaki uygulamaları silin varsa eğer.

     
    1.
    Önce Facebook hesabınıza giriş yapın. Daha sonra aşağıda resimde gördüğünüz gibi
    Uygulamalar'dan
    Uygulama Merkezi'ne tıklayın; 



    2.Daha sonra Uygulama Merkezinin sol alt bölümündeki "Uygulamalarım" bölümüne giriş yapın ve daha sonra karşınıza çıkan tüm uygulamarı "X" işaretlerine basarak kapatın.
    3.Tüm uygulamaları kaldırdıktan sonra şu linke tıklayın; https://www.facebook.com/help/delete_account Bu linkte karşınıza onay penceresi çıkacaktır. Burada "Hesabımı Sil" seçeneğini seçip devam edin.
    Devam ettiğinizde karşınıza çıkacak kutuya Şifrenizi ve Onay kodunu girmenizi isteyecek.

    Şifrenizi ve onay kodunu girdikten sonra artık hesabınızı silmeniz için 2 hafta beklemek kalıyor. Eğer  iki hafta içinde tekrar giriş yaparsanız, Facebook Hesabınızın Tamamen Silinmesi için iki hafta daha beklemeniz gerekecektir.

    Not: Sormak istediğiniz bir şey olursa "YORUM" bölümünde belirtebilirsiniz. İyi bloglamalar, kolay gelsin...

    Facebook Hesabımı Tamamen Nasıl Silerim, Facebook Hesabını Tamamen Silmek, Facebook Profilini Tamamen Silmek, Hesabımı Tamamen İptal Etmek İçin Neler Yapman Lazım ? "

    Bu yazının kaynağı  Bloglamazamani.blogspot.com'dur. Yazının kaynağına gitmek için TIKLAYINIZ!

    Leave a Reply

    Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

  • Copyright © 2013 - Hyperdimension Neptunia

    Blogger Ve Wordpress Tema Arşivi - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan