• Posted by : Unknown 13 Şubat 2013 Çarşamba

    You Tube Videosu Paylaşma
    You Tube ve benzeri sitelerde, beğendiğiniz videoları, Facebook’a yüklemeden nasıl paylaşılır. Web hayatımız da, Blog ve siteleri olmayan birçok kullanıcı mevcuttur. Bu kullanıcılar büyük bir kitleyi oluştururlar. Video paylaşmayı bilen kullanıcılar için basit olan konu, hiç bilmeyenler için büyük bir sıkıntıdır.
    Birde, Kotalı İnternet sağlayıcı kullanıyorsanız, Facebook veya farklı bir siteye yükleyeceğiniz video ile boşuna kotanızı yok etmiş olursunuz. Bununla da kalmayıp, video'nuzun yüklenme süresine göre boşa geçen bir zaman harcaması olacaktır.
    Yukarıda anlattığım konulardan dolayı sizde rahatsız olup, bunalmış olabilirsiniz.
    Bu nedenle Blog'umda sizlere yardımcı olabilecek bu yazımı mutlaka okuyun. Okumakla kalmayın, arkadaşlarınızla paylaşarak onları da bilinçlendirin. Blog yazılarını okumayan bir kitle, bu yazılanları okumayacalarına göre, insanları bilinçlendirmek sizlere düşüyor. Ben üzerime düşün görevi yapıyorum. Lütfen sizde arkadaşlarınız ve yaşlı insanlarla bu konuyu paylaşın. Paylaşmaktan da ötede onlara nasıl yapıldığını gösterin. İnanın yaptığınız iyilikten büyük zevk alacaksınız bundan eminim.

    1.You Tube üye değilseniz öncelikle üye olun.Bu farklı bir sitede olabilir.Hiç farketmez. Önemli olan yapılacak işin mantığını algılamaktır.
    2. Örnek teşkil etmesi açısından, You Tube kanalımdan bir video üzerinde anlatım yapacağım. Arkadaşlar kendi kanalımı göstermek için örnek vermiyorum.Buna gönülden inanmanızı isterim. Siz isterseniz farklı bir video seçin ve o video üzerinden çalışma yapın.
    3. Video kanalımda, Blog eğitim video playlist ’imi açıyorum. Dilerseniz sizde açın.
    Listede birden kırkbir’e kadar olan Blog Eğitim videolarım açılıyor. Bunları hiç ellemezsem hepsi sıralı olarak peş peşe oynar, çünki Video Playlist dir. Videoyu durduruyorum.
    → Paylaş yazısına tıklayın Madde No: 1
    → Mavi bir link göreceksiniz. Madde No: 2
    →  Bu linki kopyalayın . Facebook da paylaşım yapacağımız lik budur.

    Resim 1 :

    Mavi bir link göreceksiniz. Madde No: 2
    4. Facebook sayfanıza giriş yapın. Paylaşım yapacağınız sayfanızı açın.
    5. Bir no, ok işaretli alan : You Tube’dan aldığınız linki yapıştırcağınız kısım. Yapıştırma işleminin hemen ardından iki nolu kısımda belirtilen videonuz görülmeye başlayacaktır. Toplam harcanan zaman 2 dk. İnternet Kotanızı da ziyan etmediniz.
    Video'nuza tıklayın ve seyredin.

    Resim 2 :

    You Tube’dan aldığınız linki yapıştırcağınız kısım
    6. Resim birde belirttiğim, üç no’lu madde ile de tıklayarak paylaşım yapabilirsiniz. Paylaşım yanındaki küçük oka tıklayın.Açılan iconları göreceksiniz.
    7. You Tube paylaşım iconları size az geliyorsa, hemen bir ipucu verim. Paylaşım iconları adında yazdığım yazımı inceleyin lütfen. Bu eklentiyi kurarak, yüzlerce sosyal paylaşım alanlarında paylaşım yapabilirsiniz.
    8. Blog yazılarınıza video’nun nasıl ekleneceğini mi merak ediyorsunuz?
    Buradan  inceleyerek uygulamaya başlayabilirsiniz. Koskaca bir sayfaya,yedi harf içine bağlantı verdim.
    Kolay gelsin. Söz sizde.

    Leave a Reply

    Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

  • Copyright © 2013 - Hyperdimension Neptunia

    Blogger Ve Wordpress Tema Arşivi - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan