• Posted by : Unknown 11 Mayıs 2013 Cumartesi


    TOP 5 PROFESYONEL ÜCRETSIZ BLOGGER ŞABLONLARI 2.013

    Top 5 Profesyonel Ücretsiz Blogger Şablonları 2.013

    2013 Yılının En iyi Olarak Seçilen Blogger Temalarını Sizinle Paylaşıyorum


    MBT (Benim Blogger Tricks) Blogger Şablon V 2.0 

    MBT Blogger şablonu V 2.0 Muhammed Mustafa tarafından tasarlanan profesyonel bir şablon  (MBT Sahip) . Bu Şablon Blog için harika bir şablon ve teknoloji blogs.This şablon menu.This Şablon aşağı güzel damla ile birlikte 3 sütun düzeni vardır SEO Optimize şablon . MBT Blogger şablonu V 2.0 adet hazır template.It Otomatik Salt daha fazla seçenek, yazar kutusu ve sosyal paylaşım widgets.This şablonu vardır, Google Chrome, Mozilla ve Internet Explorer etc.MBT Blogger şablon olarak tarayıcıların her türü ile çalışır bir daha harika şablon yapar güzel siyah renkli arka plan ile duyarlı Şablon.
    By Şablon MBT
    MBT-blogger-şablon-v-2


    Blogism Blogger Şablon 2.013

    Blogism Blogger Şablon genç bir Blogger Syed Faizan Ali (tarafından tasarım MBL Sahibi , Pakistan), Bu Şablon özel Teknik Blogcular için tasarlanmıştır. Blogism adet hazır şablon, bu mesajları altında bir sağ kenar çubuğu ve güzel paylaşım düğmeleri vardır. Blogism Blogger Şablon daha güzel Template.It 2 sütun layout.Blogism şablon salt daha fazla seçeneği vardır, her Post.this Şablon ile yazar avatar sahiptir, Google Chrome, Mozilla Firefox gibi tarayıcılar her türü ile çalışır yapar harika başlık vardır ve Internet Explorer vb
    By Şablon Templatism
    Blogism Blogger Şablon Büyük Düzeni


    Rab HTML Blogger Şablon

    Rab HTML Blogger Şablon tarafından yeni bir ücretsiz Blogger Şablon tasarım Durai Sankar , onun yazarıdır LORDHTML . Aslında Rab HTML Blogger şablonu temiz ve duyarlı Blogger şablon, bu sensin blog.This şablon her türlü için reklam kullanabilirsiniz Blogging ve Teknik blogs.However için de, ve SEO Optimize Template.It hiçbir Altbilgi, ancak vardır çekici bir arama çubuğu vardır template.Moreover, sayfa gezinti widget, sosyal düğmeleri, readmore seçeneği ve HTML kodu View.This şablonu yapar açılan menüden birlikte-ile bir güzel sağ kenar çubuğu vardır Google gibi Tarayıcılar her türü ile çalışır Krom etc.You bizim blog ücretsiz indirin olabilir.
    Tarafından tasarım şablonu  Durai Sankar

    Labnol Blogger Şablon

    Labnol Blogger Şablon Labnol.Org.This şablonu tarafından Profesyonel Blogger Şablon tasarımı Hindistan Of Pro Blogger tarafından tasarlanmış, bu şablonu bu basit ve temiz tasarım gibi birçok özelliğe sahiptir, o bir sağ kenar çubuğu vardır, Bu şablon Tamamen SEO Optimize olduğunu. Bu şablonun Yükleme Hız çok fast.Labnol Blogger Şablon kolayca Bizim Blog Bu şablonu indirebilirsiniz Internet Explorer etc.You gibi tarayıcılar her türü ile çalışır daha çekici template.However yapar beyaz zemin sahiptir.
    Tarafından tasarım şablonu Labnol
    labnol blogger şablonu

    Şablon Blogunuzu Spice Up

    Son ve en güzel Blogger Template Blogger Şablon renklendirin tarafından tasarlanmıştır Durai Sankar . Bu Şablon ilanları Hazır şablon, bu harika reklam options.This şablon layout.It menu.This şablon Aşağı hazır Kahverengi Renk Silme vardır 3 sütun sahiptir Abonelik Widget ve Kendi Fonts.This şablonu kendi beauty.This Şablon kesinlikle bu şablonu tüm ile çalışır vb Ancak daha Facebook Sayfası Sevdikleri, Twitter Tweets almak için yardımcı olacak hazır Sosyal Düğmeler vardır artırmak güzel başlığı ile birlikte bir Sağ Kenar Çubuğu sahiptir browsers.You türü Bizim Blog ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
    Tarafından tasarlanan  Durai Sankar .
    Baharat-up-your-blog-Blogger-Şablon

    Leave a Reply

    Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

  • Copyright © 2013 - Hyperdimension Neptunia

    Blogger Ve Wordpress Tema Arşivi - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan