• Posted by : Unknown 2 Mayıs 2013 Perşembe

    AyeSoft WordPress Film Temasi indir bedava
     
     
    merhaba arkdaşlar bugun size AyeSoft WordPress Film Temasi paylaşcam bu güzel şık tasarımı cok beğendim ve sizlerle paylaşmak istedim. 


    AyeSoft WordPress Film Temasi  

    Paket içerisinden çıkan klasörü ismini değiştirmeden themes klasörüne gönderiniz. Admin panelinden görünüm bölümünde yer alan temalar alanından temamızı aktif hale getiriniz. Daha sonra sol alanda görünecek olan “ayesoft film” kısmından gerekli ayarları yapabilirsiniz. (Reklam ve özel alan ayarları)

    Temada yapacagınız  uygulamalar.

    Konu içeriğine video embed kodlarımızı ekliyoruz. Eğer partlar halinde ekleyeceksek her part arasına <!–nextpage--> kodunu eklememiz gerekiyor.

    Özel Alan Seçeneklerini admin panelinden mevcut temanızdan kayıp yaşamadan geçiş yapabilmeniz için düzenleyebilirsiniz. Ancak temamızda 2 alan sabit değerler girilmesi gerekecek şekilde ayarlanmıştır. Bunlardan ilki dublaj seçeneklerini gireceğimiz alandır. Bu alana Türkçe Dublaj için : td Türkçe Altyazı için : ta Yerli Yapım için : yy Fragmanlar için : yk değerlerini görebilir ve yeni görseler hazırlayarak images klasörüne attınığınızda görsel ismini bu alana girmeniz yeterli olacaktır. Yine aynı şekilde film kalite/çözünürlük değerini girdiğimiz alana 240/360/480/720/1080 değerlerini girebiliriz.

    Tema içinde birçok eklenti kullanılabilir ancak default olarak mutlaka kullanmanız gereken eklenti WP-PostViews & WP-PageNavieklentileridir.


    Not : İndirme işlemini başlatabilmek için linke tıklayıp 5 saniye bekleyin ardından sağ üst köşedeki “Reklamı Geç” butonuna basın.İndirme sayfasına yönlendirileceksiniz.




                                                               DEMO      İNDİR 




    Leave a Reply

    Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

  • Copyright © 2013 - Hyperdimension Neptunia

    Blogger Ve Wordpress Tema Arşivi - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan