• Posted by : Unknown 28 Kasım 2013 Perşembe

    Dinamik Blogger Linkwithin İçin varsayılan Mobil Ayarların yapılandırılması
    Dinamik Blogger LinkWithin benzer yazılar (relate) eklentisini kurduktan sonra blog ayarlarında mobil ayarlarınızı yapılandırın.Linkwithin eklentisi, Dinamik Blogger Gadget’leriniz de çalışmayan bir eklentidir. Linkwithin eklentisini, Dinamik Blogger da çalıştırmak için yazı bağlantısına tıklayarak Dinamik blog’unuzda kullanın. Dinamik Blogger benzer yazılarınız altında çıkan LinWithin bağlantı ismini CSS kodu ile de görülmez yapabilirsiniz.Ayrıca, script kod’u olarak eklediğimiz, LinkWithin “You might also like” Şunlarda hoşunuza gidebilir yazısı İngilizce ise Türkçeye çevirin.
    Dinamik Blogger Mobil ayarlarınız varsayılan olarak ayarlanmıştır.Siz bu ayarlarla oynadı iseniz yazılarınız altında çıkan Linkwithin eklentisi mobil cihazlarda geniş bir yer kaplar.
    Aşağıda verdiğim iki örnekten birincisinde varsayılan ayarlar ile mobil görünümü ve ayarları Dinamik olarak seçtiğimizdeki görünüm arasındaki uyumsuzluğu inceleyerek gerekli düzenlemelerinizi varsayılan olarak yapınız.
    Resim 1 : Dinamik Blogger Mobil cihazda Linkwithin varsayılan ayarlarda görülmez.Olması gereken ayar biçimidir.Ayarlarınız bozuksa düzeltin.
    Blogger kumanda paneli → Şablon → Mobil → Dişliye tıklayın

    Dinamik blogger varsayılan ayar
    Resim 2 : Dinamik Blogger Mobil cihazda Linkwithin dinamik olarak ayarlandı ise Linkwithin uzun ve çirkin bir görünüm olarak karşımıza çıkar. Dinamik olarak seçim yapıldığında çıkan görseli inceleyelim.
    Mobil cihazda dinamik blogger Linkwithin görüntüsü
    Yukarıdaki resmi incelediğimizde Linkwithin resim çerçevelerinin uzadığını ve mobil telefonlarda görüntü çirkinliği verdiğini göreceksiniz. Okuyucu kitlelenizin mobil cihazlar, eklediğiniz resimler ve öznitelikli etiket yazılarınızdan gelebileceğini unutmayın.Bu verilerin en iyi karşılaştırmasını Google Analytics hesaplarınızda görebilirsiniz.

    Leave a Reply

    Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

  • Copyright © 2013 - Hyperdimension Neptunia

    Blogger Ve Wordpress Tema Arşivi - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan