• Posted by : Unknown 22 Kasım 2013 Cuma

    Dinamik blogger arşiv gadgetinin çalışma biçimi
    Dinamik Blogger Arşiv gadgetinde yapılan yenilik sonucu okuyucularınıza yazılarınız aylık, günlük link biçiminde sıralanarak sunuluyor.Dinamik Blogger Arşiv gadgetinde yapılan bu iyileştirmeyi klasik blog kullanıcıları maalesef kullanamıyorlar. Klasik blog arşivinizdeki yazılarınıza tıklandığında hangi aya aitse ana sayfada gösterilmesini istediğiniz yazı miktarı kadar görülebiliyor.
    Dinamik Blogger kullanıcıları için yapılan bu iyileşitme oldukca yararlı ve etkili olduğunu söyelemeden geçemiyorum.Blogger Develepor yenilikleri gadget ve şablonlar ile başladı , Google Plus Rozetleri , Dinamik Blogger Atıf gadgeti , ve İzleyiciler gadget’ininin çalışmaması gibi değişimler gösterdi.
    Dinamik Blogger Arşiv gadgetini kullandığınızda yukarıda gördüğünüz resimdeki şekilde bir görünüm elde edebilirsiniz.Bence çok kullanışlı olan Arşiv gadget’ini eklemedi iseniz hemen ekleyin.
    Dinamik Blogger Arşiv gadgetini eklemek için ;
    Yerleşim → Gadget ekle → Blog arşivi yolunu izleyerek gadgetinizi aşağıda gördüğünüz resimdeki şekilde yapılandırın.

    Blog arşiv gadgetinin yapılandırması
    Dinamik Blogger Arşiv gadgetinde yazıları görmek için ilgili ay kısmındaki ok işaretine tıkladığınızda yazı linkleriniz görülmeye başlayacaktır.

    Leave a Reply

    Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

  • Copyright © 2013 - Hyperdimension Neptunia

    Blogger Ve Wordpress Tema Arşivi - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan