• Posted by : Unknown 8 Eylül 2012 Cumartesi

    Blogger kullanarak bir çok blog sahibi çeşitli bloglar açıyorlar ve bloglarında sevdikleri konularda yazılar yazıyorlar. En fazla açılan bloglardan biri de yemek blogları oluyor. İnternet üzerinde bir çok yemek teması mevcut ama bir çoğuda ingilizce ya da başka dillerde olduğu için blog konusunda bilgisi az ve tecrübesiz olan arkadaşlar tarafından editlenemiyor ya da yanlış editleme yapılıyor.

    fiziktir.blogspot.com sitesinin yöneticisi Recep arkadaşım güzel bir temayı editleyerek yemek teması haline getirmiş ve sitesinden oldukça uygun bir fiyat ile satıyor.(10 tl) Tema özelliklerini ise şu şekilde tanıtmış;

    Şablondaki tüm meta etiketleri Google'da en çok aranan yemek tarifleri ile ilgili anahtar kelimelerle alakalı etiketler olarak girilmiştir. Bunun dışında index-follow tagı, kaç günde bir güncellendiği, description gibi daha bir çok meta şablonda yer alıyor. Bunlara ek olarak otomatik olarak yazılarınızın altında resimli benzer yazılar da yayınlanacak. Kısaca siz sadece şablonu kurup, gerekli bağlantıları yönlendirin ve gerisine karışmayın. Bu şablonla yemek blogları çok daha hızlı index alacaktır.  (Detaylar)

    yemek teması
    blogger türkçe yemek teması

    Leave a Reply

    Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

  • Copyright © 2013 - Hyperdimension Neptunia

    Blogger Ve Wordpress Tema Arşivi - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan