• Posted by : Unknown 7 Eylül 2012 Cuma

    Gelişmiş ve gelişmekte olan EMEA pazarlara odaklanan Webit kongresi 10-11 ekim tarihleri arasında İstanbul'da toplanacak.

    Yapılan açıklamaya göre, sektörün öncüleri, yatırımcılar, girişimciler ve hükümet temsilcileri ile Google, eBay, Unilever, Bbc, Coca-Cola, Microsoft, Facebook ve Yahoo gibi birçok markanın üst düzey yöneticilerini bir araya getiren etkinlik, İstanbul'a taşınıyor.

    webit kongresi istanbul
    Bu kongreye 60'ın üzerinde 6 bini aşkın ziyaretçi ve 150 konuşmacı katılacak.Ayrıca bu kongrede 7 paralel konferans yapılacak. Ekim ayında İstanbul'da yapılacak olan kongreye Google, Facebook, Adobe, Intel, Mozilla, PayPal,Yandex, Opera, IBM Qualcomm, Digital Ecosystems gibi dünyanın en yenilikçi şirketleri ile Forrester, Boston Consulting Group, Arthur D Little gibi araştırma ve danışmanlık şirketlerinden tanınmış konuşmacı ve üst düzey yöneticileri katılımcılar ile buluşturacak.

    Oldukça güzel ve iyi bir kongereye benziyor. Katılım şartları nasıl bilmiyorum ama katılma şansım olsa katılmayı çok isterdim. Oldukça güzel ve etkileyici bir hava olacaktır bu kongrede.

    Leave a Reply

    Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

  • Copyright © 2013 - Hyperdimension Neptunia

    Blogger Ve Wordpress Tema Arşivi - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan