• Posted by : Unknown 19 Eylül 2012 Çarşamba

    Blogger dünyada en fazla tercih edilen blog sistemlerinden biri. Sizinde bildiğiniz gibi Blogger Pyra Labs tarafından geliştirilip Google tarafından satın alındıktan sonra gelişimi daha da arttırdı. Türkçe dahil olmak üzere bir çok dil desteği olan bu sistemi günde 18 milyon kişinin tıkladığı tahmin ediliyor.

    Blogger kullancılara ücretsiz olarak sunulan ve kendi duygu, düşüncelerini, bilgilerini paylaşmak için ücretsiz bir sistem arayanlar için bulunmaz bir nimet diyebilirim. Blog yazmaya başlamayı düşünen ama çekimser kalıp, bu işi başarıp başaramayacağını karar veremeyenler için biçilmiş kaftan. Binlerce ücretsiz blog temaları ile sitenize istediğiniz görüntüyü verebilirsiniz. Ayrıca yapacağınız Css oynamaları ile sitenizi tamamen kendinize göre düzenleyebilirsiniz. Bu sayede özelleştirmiş bir temaya da sahip olabilirsiniz. Sitenizde daha sonra yapacağınız HTML ve Javascript eklemeleri ile çeşitli eklentileri sitenize kurarak sitenizi tamamen kendinize özgü bir hale getirebilirsiniz.

    blogger avantajlar
    Blogger yönetim paneli ile yazılarınızı, resimleriniz ve videolarınızı yayımlamak oldukça kolay. Çok sade bir yönetim paneline sahip olan Blogger yönetim paneli ile bu işte çok yeni olanlar bile yazılarını istedikleri şekillerde yayımlayabilirler. Kısaca Blogger'ın en avantajlı özelliklerine bakacak olursak;

    1) Ücretsiz olması,

    2) Google tarafından desteklenmesi,

    3) Kolay bir yönetim paneline sahip olması,

    4) Kullanıcılar tarafından oldukça kolay bir şekilde düzenlenmesi( Html ve Csss bilgileri olanlar için)

    5) Güvenli olması.


    Blogger'ı tercih etmek için en önemli 5 avantaj bunlar diyebilirim.

    Blogger özellikle Google tarafından satın alındıktan sonra çok hızlı bir gelişim evresine girdi demiştim. Özellikle yazmış olduğunuz yazıların anında indeks alması ve google sıralamasında yukarlarda çıkması Blogger'ın arkasında Google gibi devin olduğunun en büyük ispatı. Güvenlik konusunda da çok fazla bir sıkıntı yaşamayacağınız ve en önemli özelliklerinden biri olan ücretsiz olması ile Blogger ülkemizde ve dünyada kullanıcı sayısını hızla arttıracağa benziyor. Ayrıca Blogger'ın sürekli olarak Google tarafından desteklenmesi ile ilerleyen yıllarda kendisini daha da geliştirip inanılmaz bir blog sistemi olması kaçınılmaz olacaktır. Eğer siz de blog açmayı düşünüyor ve cesaret edemiyorsanız Blogger sizin için en iyi sistem olacaktır. Benim bu konuda söyleyeceklerim bu kadar. Siz de dğerli görüşlerinizi yorum formundan paylaşırsanız çok sevinirim.

    Leave a Reply

    Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

  • Copyright © 2013 - Hyperdimension Neptunia

    Blogger Ve Wordpress Tema Arşivi - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan