• Posted by : Unknown 4 Eylül 2012 Salı

    İlk olarak blog yazarlarının büyük bir bölümü bloglarını hobi amaçlı açarlarken daha sonra bu işten para kazanmaya çalışırlar. Blog yazarak para kazanmak ülkemiz de hızla artan bir meslek haline gelmeye başladı. Ama açıkça söylemek gerekirse bu işten para kazanmak çok emek isteyen bir iş. Neyse sizlere blogunuzdan nasıl para kazanabilirsiniz bundan bahsedeyim şimdi.

    blog yazmak ve para kazanmak
    1) Google Adsense

    Belki de blog sahiplerinin para kazanmak için en sık başvurduğu yöntemlerden biri de adsense reklamları ile para kazanmaktır. Ama diğer yöntemlere göre bu işin çok zor olduğunu söylemek zorundayım.

    2)Sitenizde Sponsor Alanlar Ekleyin

    Sitenizin belirli bölümlerine reklam alanları ekleyerek, bu alanları haftalık, aylık ve yıllık olarak satabilir ve bu iştende güzel paralar kazanabilirsiniz. Ama sitenize reklam almak istiyorsanız sitenizin oldukça kaliteli ve iyi bir site olması gerekiyor.

    3) Sitenizden Satış Ortaklığı İle Para Kazanın

    Sitenizden satış ortaklığı ile para kazanabilirsiniz. Satış ortaklığı programını uygulayan sitelerden alacağınız reklam kodlarını sitenize yerleştirerek, reklamlara tıklama başına, üyelik başına ve ürün satış başına güzel paralar kazanabilirsiniz.

    4) Sitenizde Kendi Ürünlerinizi Satabilirsiniz

    Siteniz üzerinden kendinizin yapmış olduğu ürünleri satabilirsiniz. Örnek vermek gerekirse web masterların kendi yapmış oldukları temaları satmaları gibi.

    Bu şekilde blog sahipleri oldukça güzel paralar kazanabilirler. Bu yöntemlerden ben en çok adsenseyi kullanıyorum. Peki siz hangi yöntemi kullanıyorsunuz?

    Leave a Reply

    Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

  • Copyright © 2013 - Hyperdimension Neptunia

    Blogger Ve Wordpress Tema Arşivi - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan