• Posted by : Unknown 11 Temmuz 2012 Çarşamba

    Dünyada olduğu gibi, ülkemizde de blog yazarlığı her geçen gün popülaritesini arttırıyor. Bir çok kişi yazarlığı hobi için yaparken, bazı kişiler de bu işi para kazanmak için yapıyor. Kısacası bu iş artık meslek haline geliyor. Peki, blog yazarı nasıl davranmalıdır?


    Blog Yazarlığı ve Yazarın Yapması Gerekenler

    Bir çok kişi yeni bir blog açtıktan sonra, çok hızlı bir şekilde ziyaretçi bekliyor ve buna bağlı olarak da para kazanmayı da çok çabuk istiyorlar. Ama blog yazarak para kazanmak öyle bir kaç ayda birden olacak bir şey değildir. Emek vermek gerekir, sabır gerekir ve bilgi gerekir.

    Sitenize ziyaretçi çekmek için, sizinde bildiğiniz gibi bir çok kişi seo yapar. Aslında bir blog sahibi için en iyi seo özgün ve kaliteli içerik yazmaktır. Yazmış olduğunuz yazıların kaliteli olması için illa çok uzun yazmanız gerekmiyor. Kaliteli yazı demek; gerçekten ziyaretçiye gerekli bilgiyi veren bir yazı olmalıdır. Ayrıca ziyaretçi, sizin yazmış olduğunuz yazıyı sonuna kadar bıkmadan ve severek okumalıdır ki, siteniz kendine rakip siteler içerisinde yer bulabilsin.

    Eğer blog yazarlığı konusunda karar vermişseniz, ilk yapmanız gereken sabırlı olmanızdır. Siz sitenize gerekli ilgiyi gösterdikçe, ziyaretçiler ve arama motorları da sizin sitenize gerekli ilgiyi göstereceklerdir. Benim bu konuda bahsedeceklerim bu kadar. Siz de düşüncelerinizi yorum kısmından paylaşabilirsiniz. 

    Tüm herkese iyi bloglamalar...

    Leave a Reply

    Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

  • Copyright © 2013 - Hyperdimension Neptunia

    Blogger Ve Wordpress Tema Arşivi - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan