• Posted by : Unknown 1 Temmuz 2012 Pazar

    Seo hakkında hemen hemen her blog yazarı kafa yoruyordur diye düşünüyorum. Çünkü yazmış olduğu yazıları yapmış oldukları paylaşımları daha çok ziyaretçiye ulaştırmak için, sitenin arama motorlarına uygun olması oldukça önemlidir. Ayrıca sitemize ziyaretçi çekmek için sosyal medya da en çok tercih edilen yöntemlerden biridir. Blog site sahiplerinin büyük bir bölümü, sitelerinin sayfalarını açarak Facebook'tan sitelerine ziyaretçi sağlamaya çalışıyorlar. Yapacağımız küçük bir değişim ile Facebook sayfanızı daha etkili bir şekilde kullanabilirsiniz. Peki, nasıl?

    Bu konuyu örnek vererek devam etmek istiyorum. Arkadaşlar şimdi benim bir blog sitem olsun ve konusu da güncel internet makaleleri olsun. Facebook sayfamızı açtıktan sonra, sistem tarafından size rastgele bir link verilir. Bu linki değiştirmek içinse açmış olduğumuz sayfanın 25 beğeniyi geçmesi gerekiyor. Facebook sayfamız, 25 beğeneni geçtikten sonra hemen kullanıcı adımızı, blog sitemizle alakalı bir şey yapıyoruz. Bu şekilde sayfamız seo açısından daha uygun hale gelmiş oluyor. Örnek olarak facebook.com/guncelinternetmakaleleri gibi arkadaşlar.

    Şunu da unutmadan söylemek istiyorum arkadaşlar. Sayfa kullanıcı adını bir kez değiştirdikten sonra ikinci kez değiştirmeniz mümkün olmuyor. Bundan dolayı sayfa kullanıcı adınızı belirlerken çok dikkatli olun. Facebook sayfanızın kullanıcı adını değiştirmek içinse şu yolu takip edin;

    Sayfayı Düzenle>Bigileri Güncelle>Kullanıcı Adı kısmına gelip buradan istediğimiz bir kullanıcı adını seçebilirsiniz.

    Leave a Reply

    Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

  • Copyright © 2013 - Hyperdimension Neptunia

    Blogger Ve Wordpress Tema Arşivi - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan