• Posted by : Unknown 25 Temmuz 2012 Çarşamba

    Daha önceki şu yazımda sizlerle nexus 7 ve özelliklerinden bahsetmiştim. Son günler de Google Nexus 7'yi satın alanlar dan garip şekilde şikayetler geliyormuş.

    Daha önce Google'ın tanıtımını yapmış olduğu Nexus 7 sizinde bildiğiniz gibi Asus ile ortaklaşa üretilen bir üründü. 4 çekirdeğe sahip olan bu güzel tablet 199 dolar gibi oldukça uygun bir fiyata satılıyor ve son günler de oldukça yoğun bir ilgi görüyor.

    Ancak Nexus 7'yi satın alanlardan şikayetler gelmeye başladığını duydum. Bu şikayetlerin en başında gelenler ise, ekranın çok gevşek olduğu ve ekrana bastırıldığında ekrandan sesler geldiği yönündeydi.  Ancak bu konuda şikayette bulunanların çok kolay yöntemlerle bu şikayetlerden kurtulduklarını da öğrendim :) Bu yöntemler ise; Cihazın arkasında ekranın yerinden oynamasını engelleyen vidalar bulunuyor bu vidaların sıkılması ile sorun çözülüyor.

    Bu yazıyı okuyan ve Nexus 7 kullanan arkadaşlar var ise cihaz hakkındaki görüşlerini yorum kısmından belirtirlerse çok sevinirim. Şimdilik kendinize iyi bakın hepinize iyi bloglamalar.

    Leave a Reply

    Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

  • Copyright © 2013 - Hyperdimension Neptunia

    Blogger Ve Wordpress Tema Arşivi - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan