• Posted by : Unknown 27 Ocak 2013 Pazar

    Blogger İçerik Politikaları
    Google Ürünlerinden, Blogger Blogspot ile blog kullanıyorsanız ? Blogger İçerik Politikaları hakkında bazı konuları bilmeniz gerekmektedir. Blogunuzun kaldırılmaması, Adsense tarafından reklamların iptalı, hatta Google hesabınızın iptaline kadar uzayan birçok konuyu yaşayabilirsiniz.Bazen üşenip de okumadığımız, ya sonra okurum düşüncesi ile unuttuğumuz birçok önemli konular vardır. Google insanların gelişimi, toplumsal kalkınma, sosyal medya alanları gibi birçok alanda ürünleri ile hizmet veren bir şirkettir. Birçok kişi Google’u sadece bir arama motoru olarak bilir.Evet Google iş ve Web Dünyasına arama motorlarının Devi olarak başladı. Tıpkı diğer iş dünyası gibi, politikalarından ödün vermedi. Araştırma,
    geliştirme ve test işlemlerinden sonra internet dünyasına çok büyük katgılar kazandırdı ve halen de kazandırmakta. Bu nedenle Google’ı bazı insanlar basite alabilir.Benim düşüncem de basite alan o insanların bilgisizliklerinden kaynaklanmaktadır. Konuyu daha fazla dağıtmadan Google’un Ürünlerinden Blogger Blogspot uzantılı Blog’larınız için okunması gereken, Blogger İçerik Politikaları ile ilgili konunun linkini veriyorum. Yarın bir gün keşke okusaydım demeden bir sayfadan ibaret olan bu bölümü okumanızı ve konunun önemini anlamanızı tavsiye ediyorum.
    Ayrıca, Blogger Telik Hakkı ve DMCA hakkında bilinmesi gerekenler isimli yazımı inceleyerek konu hakkında bilgi alabilirsiniz.
    Blagger İçerik Politikaları nelerdir ? İnceleyiniz.http://www.blogger.com/content.g

    Leave a Reply

    Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

  • Copyright © 2013 - Hyperdimension Neptunia

    Blogger Ve Wordpress Tema Arşivi - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan