• Posted by : Unknown 20 Ocak 2013 Pazar

    Microsoft Office  2010 Starter Ücretsiz yükle
    Microsoft Windows 7 ile Bilgisayar dünyasına yeni başlayan ve eski kullanıcılar için, dikkat etmeleri gereken bir konuyu hatırlatmak istiyorum. Bilgisayarınızı ilk aldığınızda kuruluma hazır olarak Microsoft Starter 2010 Office proğramını demo diye, yanlışlıkla silebilirsiniz. 2010 Office proğramını ilk defa tıkladığınızda birkaç seçenek sunmakta. Bu seçenekleri tam anlamadı iseniz, aman boşver diyip proğramı silmeyin. Birçok yeni bilgisayar da kurulu olarak gelen Microsoft Office  2010 Starter demo değildir. Sizlere çok fazla bir seçenek sunmasada Word ve Exel dosyalarını kullanabileceğiniz bedava bir proğram olması yeterlidir.
    Zaten birçok proğramları kullanmıyoruz. En çok kullandığımız proğramlar arasında Word, Exel, Powerpoint gelmektedir. Proğramda tek eksik olan Powerpoint proğramını farklı bir proğram ile kapatabilirsiniz.
    Proğrama ilk tıkladığınızda karşınıza gelecek ekran aşağıda verilmiş olup iyice dikkat edin.
    1. Kurulum aşaması

    Resime dikkat ettiğinizde 3. şeçenek işaretli olup, proğramı kuracağınız kısım belirtilmiştir.
    Office  Starter 2010 kullanımı yazan sekme.
    Microsoft Starter 2010 Office
    2. Kullan kısmına tıkladıktan sonra açılan pencerede, hangi proğramları kullanabileceğiniz konusunda bilgi verilmektedir. Resimi inceleyin ve aç kısmına tıklayın.Yükleme başlayacaktır. Bekleyin.
    Microsoft Starter 2010 Office

    3. Yükleme bittikten sonra bilgisayarınızda kayıtlı kullacı adınızı gösteren bir ekran gelecektir.Tamam'a tıkladıktan sonra size lisans sözleşmesini kabul etmeniz gerekn bir yazı ile uyaracaktır. Windows 7 işletim sisteminizi yeni aldınız ve lisanslı, tabiy ki hemen kabul ediyorsunuz.

    Microsoft Office  2010 Starter
    4. Tüm işlemleriniz bitti yeni ekranda proğramı güncellemeniz için öneriyide kabul ediyoruz. 
    Microsoft Office  2010 Starter ücretsiz yükle
    Tüm işlemler tamam, artık Microsoft Office  2010 Starter proğramını rahatlıkla kullanabilirsiniz. Arkadaşlar bunu yazmamın nedeni o kadar dikkat eden biriyimdir inanın iki kez bilgisayarıma hiçbir neden yokken format attım. Ve her attığım formatta bu proğramı demo diye sildim.Hatta kızdımda demo proğramı bize neden önerirler diye.
    Şu anda da canım sıkıldı bir format daha attım ve bu yazıları farkettim. Bu yazıyı da bu nedenle bu saatde geç yazıyorum. Bu saatler normalde benim araştırma yaptığım saatlerdir. Sakın gülmeyin! Bazen insanların bazı konular dikkatlerinden kaçabiliyor.

    Leave a Reply

    Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

  • Copyright © 2013 - Hyperdimension Neptunia

    Blogger Ve Wordpress Tema Arşivi - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan