• Posted by : Unknown 25 Ocak 2013 Cuma

    Indirimlr sponsorluğunda yaptığım çekiliş sona erdi ve kazananlar belli oldu. Öncelikle katılımın beklediğimden fazla olduğunu söylemeliyim. sanırım ödüller çok cazip olduğu için. İlgilenen ve katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Bu etkinliğe gösterdiğiniz ilgi, başka etkinliklerin de kapısını açmış oldu. Önümüzdeki günlerde düzenleyeceğim başka etkinliklerle güzel hediyeler vermeye devam edeceğimi söyleyebilirim.

     

    Çekilişe katılanlar arasında en çok dikkatimi çeken şey sadece bu tür etkinliklre katılmak için oluşturulan blogların fazlalığıydı. Sloganı “Daha İyi Bloglar İçin” olan bir blogun bu tür blogları çekilişe dahil etmesi beklenemezdi elbette : )

     

    Gelelim çekilişe ve kazananlara. Katlılan blogları, kaç katılım hakları oluğunu, reddedilenleri ve reddedilme nedenlerini Blog Hocam’ın Facebook, Twitter ve Google+ hesaplarında paylaşmıştım. Kaçıranlar listeye buradan ulaşabilirler. Bu liste doğtrultusunda Random aracı ile yaptığım çekilişin sonucuna ait görüntü:

     

    Indirimlr sponsorluğunda yapılan ödüllü çekilişin kazananları

     

    Kazananlar ve kazandığı ödüller şu şekilde:

     

    • http://ruhumdakiasalet.blogspot.com/: Tablet bilgisayar kazandı.
    • http://gulihan.blogspot.com/: USB kablosuz nano optik mouse kazandı.
    • http://ugurlukalem.blogspot.com/: Kitap okuma lambası kazandı.
    • http://sesszgmii.blogspot.com/: 3 boyutlu puzzle kazandı.
    • http://mmerwe.blogspot.com/: 1. yedek
    • http://karyotip.blogspot.com/: 2. yedek

    Çekilişe ait ekran kaydını ise aşağıdaki videoda görebilirsiniz:

     

     

    Ödül kazanan arkadaşları tebrik ederim. Çekilişe katılım için verdikleri e-posta adreslerinden kendileriyle iletişime geçip en kısa sürede hediyeleri adreslerine ulaştıracağız. Ulaşamadığımız veya cevap alamadığımız biri olursa hakları yedek talihlere geçektir.

     

    Son olarak bu etkinliğe sponsor olan ve her isteğimi anlayışla karşılayan Indirimlr fiirmasına, özellikle de Eylül Hanım’a çok teşekkür ediyorum.

    Leave a Reply

    Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

  • Copyright © 2013 - Hyperdimension Neptunia

    Blogger Ve Wordpress Tema Arşivi - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan