• Posted by : Unknown 28 Ocak 2013 Pazartesi

    Dinamik Blog Follow Eklentisi

    Dinamik Blog'unuz da, yazdığınız yazıların altında devamlı görülecek olan “BİZİ TAKİP EDİN” eklentisini kurabilirsiniz. Şablonunuz da hiçbir kod kullanmadan hazırladığım bu eklentiyi nasıl kuracaksınız ? Önce konu hakkında sizlere kısa bir bilgi verim. Daha önce AddThis Sosyal paylaşım sitesinden aldığım resimli Follow, Takip kodlarını Dinamik blogu'muz da uygulamıştım. Ancak Dinamik blog’un özel yapısı gereği başlık yazı link'ine tıkladığın da resimler görülmemeye başladı. Yapılan işlem anlamanı yitirdi.
    Bu nedenle bu işlemi yapmam gerekliydi ve şahsi araştırmalarım sonucu, kodu kendim oluşturarak dinamik blog da testler sonucunda kodu eklemeyi başardım. Aradaki terk fark resim olmamasıdır.
    Yazı olarak görülmekdedir. Bizlerin amacı resim göstermek değil okuyucularımızın bizleri takip edebilecek sosyal  işlevsel bir eklentinin olmasıdır. Yapılan işlem de yazıya tıklandığında sosyal takip siteniz, yeni sekmede açılarak okuyucuların sizi takip etmesini sağlıyor. 
    İlerleyen zaman içinde resimli olarak yapmaya çalışacağım.Tabiy ki Dinamik blog buna müsade ederse.
    Uygulamayı nasıl yükleyeceksiniz ;
    Şablon'unuz da hiçbir değişiklik yapmadan, uygulayacağımız işlem sadece verilen kodu tarif ettiğim yere koyarak blogunuzu kaydetmenizdir.
    1.Blog'unuza giriş yapın
    2. Ayarlar → Yayınlar ve yorumlar kısmını açın
    3. Kayıt şablonu ekle tıklayın, açılan pencere içine aşağıda verdiğim kodu ekleyin, blog'unuzu kaydedin.




    <br>
    <span style="color: red; font-size: large;"><i>Bizi Takip Edin</i></span><br />

    <span style="font-size: medium;"><i><a href="http://pinterest.com/guney59/" target="_blank">Pinterest</a> <a href="https://www.facebook.com/guney59paylasim" target="_blank">Facebook</a> <a href="https://twitter.com/guney59" target="_blank">Twitter</a></i></span><br />

    <span style="font-size: xx-small;"></span>&nbsp;<span style="color: #cccccc; font-size: xx-small;">© by <a href="http://guney59.blogspot.com/" target="_blank">guney59</a></span><br />

    <span style="font-family: Georgia, Times New Roman, serif;"><i><span style="font-size: large;">Aşağıda Yorum ve Sorularınızı Bırakın</span>.
    </i></span><br />


    4. Bu işlemlerden sonra artık her yazı yazdığınız da yazılarınızın altında bu eklenti görülecektir.
    5. Eklentiyi arzu ederseniz her yazı yazarken kendi imkanlarınızla elle yazarak da ilave edebilirsiniz. Tamamen sizin seçiminize dayalı bir çalışma şeklidir.
    VERİLEN KODUN ÖZELLEŞTİRİLMESİ ;
    Yazı içinde bulunan “http://pinterest.com/guney59/” yazı/yazılarını değiştirerek kendi Sosyal kodlarınızı yazmanızdır. Farklı bir Sosyal Takip URL’niz varsa URL isimlerini değiştirmeniz yeterli olacaktır.Yapmanız gereken başka bir işlem yoktur.
    6. Kod altında şahsi site bilgim bulunmaktadır.Bu yazıyı, silmeden kullanarak bana destek verebilirsiniz. Blogumda okumak istediğiniz bir konu olduğunda hiçbir yerde aramadan bu linkten siteme hemen ulaşabileceğiniz. Şimdiden göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederim. 


    Konu hakkında anlayamadığınız bir bölüm olursa yorum yazarak yardım alabilir, blogumu takip edebilir, izleyici gadgetlerine katılabilirsiniz. İzleyici Gadget'lerine katılmaktan çekinmeyin arkadaşlar.Eşinizi, dostunuzu, beğendiğiniz her konuyu bu tür faaliyetlerle kolayca takip altına alabilir, istediğinizde ayrılabilirsiniz. Hiçbir bağlayıcı yanı yoktur.Benim bile üye olduğum site ve izleme Gadget'lerinin sayısını bilmiyorum.Zaman buldukca hepsine bakıyorum. Hiç bu güne kadar sizi rahatsız edici bir e-mail'ime karşılaştınız mı? Mümkün değil. Tamamen özgür bir irade ile takip ediyor ve ediliyorsunu
    Tekrar görüşmek üzere.

    Leave a Reply

    Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

  • Copyright © 2013 - Hyperdimension Neptunia

    Blogger Ve Wordpress Tema Arşivi - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan